9700 Szombathely,
Ady tér 5. - Pf: 233
Telefon: +36(20)2865806

Programok

2017. május 09., 16:00Bogát

Az együtt dalolás öröme

A dalárdások már az adventi időszakban is jártak az otthonban, akkor egy ünnepi hangulatú műsorral lepték meg a lakókat. A keddi napon ismét kilátogattak az intézménybe, ahol nagy örömmel várják a lakók az ilyen rendezvényeket, hiszen ilyenkor egy kis vidámság költözik a falak közé. 

Kovács Ferencné Vera – a dalárda szakmai vezetője – köszöntötte az otthon lakóit, aki elmondta, hogy nagy örömmel készültek a mai előadásra, és aki ismeri a dalokat, az énekeljen velük. Az idő előre haladtával egyre többen kapcsolódtak be az éneklésbe. Majd a vezető arra kérte a hallgatóságot, hogy mondjanak dalcímeket és azokat is énekeljék közösen. A dalok stílusa széles skálán mozgott, hiszen a régi népdaloktól a slágereken keresztül még operett részletek is belekerültek a kalapba.

Az egy órás műsor után nagy tapsot kapott a dalárda. Az egyik idős lakó odament minden daloshoz és egy – egy puszival köszönte meg a számukra oly kellemes órát. Elhangzott az is, hogy a lakók szívesen vennék, ha máskor is – és ha lehet gyakrabban látogassa meg őket a dalárda.

Bődi Lívia

 
« Vissza az előző oldalra!

Képeslevelezőlap-gyűjtők Egyesülete - Magyar