Elérhetőségek

Képeslevelezőlap-gyűjtők Egyesülete

Cím: 9700 Szombathely,
Kisfaludy Sándor u. 1 - Pf: 233
Telefon:
+36(20)2865806
Gyűjtők Egyesület támogatása


Poór Zoli levele

Kedves Klári! Tegnap voltunk Szombathelyen. Tetszett a kiállítás és azon belül a Te anyagod is. Gratulálok. Kézcsókkal: Poór Zoli

 

Zoltán Poór Moderátor

Lelkes közreműködő

Tegnap a nejemmel - Zsuzsival - elmentünk a szombathelyi képeslapkiállításra.

Változatos, gazdag és kiválóan szerkesztett anyagot láthattunk. Forgó Mariann, Olga Gulyásné Raksányi, Horvát Benjámin, Juhász Árpád, Kőszegfalviné Klára Pajor, Dr. Nagy Attila, Nagyné Horváth Eszter, Papp Miklós, Sasvári Tiborné, Sárosi István és Stener Józsefné gyűjteményébe volt módunk így betekinteni.

Köszönjük az élményt.

Mozgáskorlátozottként számomra nehézséggel járt a tablók melletti tartós állás és a görnyedve olvasás is.

Egyrészt ebből az okból, másrészt az értékek hosszabb időre való megóvása érdekében vetem fel az alábbi gondolatot.

Most, hogy hamarosan sor kerül a kiállítás lebontására és visszakerül minden anyag a gyűjtőkhöz, kérhető-e hogy minden egyes A/4-es lapot szkenneljenek be és egy közös - mondjuk google drive - linkre kerüljenek fel, hogy azokat még a következő egy esztendőben meg lehessen tekinteni?

Van-e olyan ügyes fiatal eme csoport tagjai között, aki ezt az ügyes felkarolná azzal, hogy bekéri a szkenneleteket, felrakja egy közös linkre és közreadja az elérhetőségi adatot?

A másik, a fentiek mentén megfogalmazódott javaslatom pedig az lenne, hogy jövőre még mielőtt minden kiállításra vállalkozó gyűjtőtárs elküldené az anyagát a szervezőnek, szkennelje be és kerüljön az anyag a linket üzemeltető csoporttársunkhoz. Aki aztán akkor "kelti életre" a linket, amikor már bezárt a kiállítás.

Poór Zoli levele

Vissza az előző oldalra!
Képeslevelezőlap-gyűjtők Egyesülete - Magyar